Tjen penger på rådgiving på nett

Internett og elektrifisering av Norge er en perfekt kombinasjon. For selv om vi hører om hvor godt vi har det i Norge, så er vi mildt sagt elendige til å omstille oss. Vi må ha juleribba vår og vi klarer oss ikke uten en stor SUV som går på bensin når vi skal handle i butikken en kilometer unna.

Vil man virkelig tjene penger på noe som også er bærekraftig, så er det bare å sette seg inn i hvordan man skal omstille seg fullstendig til et mer miljøvennlig liv. Det er for det meste bare prat og ingen handling, så om du vil tjene ekstra mye penger, så begynner du med rådgiving av omstillingsprosesser.

Begynn med Tibber

Man kan begynne med å forklare hva Tibber er, og hvordan deres energisparende ladeboks fungerer. Ser man på Norsk Kundebarometer er Tibber det nye selskapet som gjør det aller best. Men allikevel henger vi så langt etter med å omstille oss. Hva er problemet egentlig, vi har nok penger og tid. Men vi er late og inkompetente. Det er her du kommer inn med dine gjennomgående løsninger for fornybar energi.

Bruk bare kjent vitenskap

For å markere seg på nett så må man bruke en strategi. Den omhandler flere ting:

  • Egen nettside
  • Egne portaler i SoMe
  • E-post nyhetsbrev
  • Lenkebygging
  • Trakt prinsippet

Bruk det du har lært om webdesign og rangering, for da vil du kunne bli skummelt rik. Men ikke tro at resultatene kommer rekende på ei fjøl, se til å kontinuerlig forbedre og utvikle konseptene dine. Elektriske biler er en ting, men hva med el-sparkesykkel, energistyring med app, solceller som tjener egne penger og metoder å isolere hus bedre? Legg nå planen for ditt rådgivings-kurs som du selger på nett.

Husk det folk glemmer

Folk i dag er fryktelig opptatt av strømprisen, men de glemmer jo helt at de har sluttet å bruke fossile drivstoff. Denne utgiften de hadde har de jo spart store penger på i lang tid allerede. Et grønt skifte koster penger, men totalt sett sparer man penger i en ny verden som kan blomstre og utvikle seg.

Ikke glem de reelle fakta, det er de som gjør at du får et forsprang på de andre!

hotnews