Tjene penger på en nettside

Internett åpner enorme muligheter for de som er nytenkende og kreative når det gjelder å skape inntektsmuligheter over nett. Egentlig er det ikke spesielt vanskelig å tjene noen kroner digitalt, og det er flere enn man tror som benytter seg av dette. Å ha internett som «arbeidsplass» gjør også at man har stor frihet til å arbeide hvor man vil, når man vil og hvor mye man vil. Dette gir naturlig nok stor fleksibilitet i hverdagen. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan en enkel nettside kan gi deg inntekter, enten du har det som fulltids- eller deltidsjobb.

Blogg

En måte å tjene penger på er å starte en blogg. Riktignok tjener du nok ikke penger med en gang, men en blogg kan potensielt gi deg store inntekter etter hvert som tiden går. Måten bloggere tjener penger på er som regel å markedsføre ulike merker eller produkter. De får da enten betalt i form av en pengesum eller via provisjon. I sistnevnte tilfelle får de en tracking-kode som gjør at de får provisjon hver gang noen handler med deres kode. De kan enten markedsføre gjennom å skrive innlegg om merker og produkter, eller gjennom å ha reklame på bloggen sin, for eksempel i margen til høyre.

Dropshipping

Dropshipping vil si å markedsføre andre sine produkter. Da lager man rett og slett en nettside for å markedsføre produktene man vil selge. Når kunden bestiller, sendes bestillingen videre til butikken som faktisk har varen. For å få til dette bør man ha en avtale med en distributør, men dette kan være en enkel og kostnadsfri måte å tjene penger på.

Affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring ligner på dropshipping, men er om mulig enda enklere. Her får du provisjon hver gang bruker en lenke du har fått til et produkt, og det er mulig å tjene gode penger.

hotnews