Dårlig råd – nye måter å tjene ekstra penger på

Dårlig råd er noe som rammer flere av oss i verdens rikeste land. Vi er rundt 1.5 millioner nordmenn som ikke får jobb av ulike grunner. En av grunnene er at økonomien i Norge er ganske skakkjørt. Myndighetene ser at de ikke vil kunne betale ut lovet pensjon til den økende gruppen mennesker. I stedet for å innrømme dette, gjør de det i stede nesten umulig å få jobb og dermed forsvinner potensielt opptjent pensjon.

Denne forklaringen er ikke fullstendig, men det bærer noe sannhet i den. Uansett, dersom du er en av dem som ikke får jobb, eller kan jobbe i ordinære stillinger, så finnes det muligheter likevel. Selv om dette er raske penger, så skal de alltid registreres for skattemyndighetene. Det er likevel ikke sikkert du skal betale skatt av inntektene. Det skal vi se nærmere på.

Lær folk om klær og klesmote

Det er mange som ikke vet hvordan de skal kombinere klær i ulike farger og stoff. Dersom du er flink med moteplagg, så kan ditt fargerike klesstativ vise dem hva du har på deg. Det er mange måter å gjøre det på:

  • Youtube video kanal
  • Blogg med tips
  • Webinar med kurs
  • Abonnement med informasjon
  • Nyhetsbrev

Dersom du lager en knapp på nettsiden din som du kaller nyhetsbrev, så kan leserne skrive inn e-postadressen sin og dermed vet du hvor du skal sende tilbud og informative meldinger.

Ta bilder, arkiver og selg

Det kan være smart å ta med seg kameraet når man går på tur i disse dager. Alt kan selges på nett. Det kan være bilder av blomster, solnedganger, poteter, kakaduer. Det fins ingen grenser for hva du tar bilder av og samtidig har eierett over. Når du gir den ut, kan du tjene penger på dem.

Ta med et kamera hvis du ikke eier en Huawei Pro. Denne mobilen sies å ha verdens beste kamera. Går du tur får du samtidig rørt deg litt. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Kjøp gjeld

Det høres ikke ut som en lur idé å kjøpe gjeld, men det er ikke så dumt dersom du vet at du vil tjene på det. Dersom du allerede er i en situasjon der du har dårlig råd, så er det ikke så greit å forstå hvordan du skal kunne gjøre det. Men med såkalte ETF fond, så kjøper du små andeler gjeld som skal brukes til å skape ny vekst. Disse obligasjonene har lav pris og kan kjøpes via en aksjehandels-app.

hotnews