Skal studioet pusse opp?

Mange designere jobber i et studio, hvor man sitter sammen med andre designere. Hvis man jobber med web- eller grafisk design er det viktig å ha det fint rundt seg, for å føle inspirasjon på kontoret. Et godt arbeidsmiljø påvirker både humøret og produktiviteten, og derfor bør dere absolutt vurdere å pusse opp hvis dere ikke er helt fornøyd med interiøret slik det er.

Ikke så mye som skal til

Det er ikke alltid så mye som skal til for å få det finere. Har dere f.eks. tenkt på at dere kan bytte ut håndtakene dere har i dag med noen som er laget i finere design? For inspirasjon kan dere sjekke ut håndtak fra Beslag Online. De har mange modeller som det er lett å falle pladask for. Håndtakene kan enkelt bestilles på nett, og du kan velge mellom fantastiske materialer. Uansett om dere liker krom eller messing, vil dere finne et alternativ til en god pris. Dette er virkelig håndverk som snakker rett inn i en designers hjerte.

Et strøk maling kan også gjøre susen

En annen enkel ting dere kan gjøre, er å male veggene. Det kan være morsom og kreativ opplevelse, som også skaper samhold blant dere som jobber sammen. Med forskjellige farger og mønstre kan dere skape en inspirerende atmosfære som fremmer kreativitet og produktivitet. Ved å velge lyse farger kan man gjøre rommet lyst og energisk, mens dype farger kan skape en mer avslappet stemning. Det er også viktig å vurdere ergonomi og belysning for å sikre et behagelig arbeidsmiljø. Med litt maling og fantasi kan et studio for designere bli et sted hvor både ideene og kreativiteten blomstrer.

Vi håper dere har fått et par gode tips til hvordan dere kan oppgradere studioet deres. Og husk: et håndtak er det første potensielle kunder møter på når de besøker dere.

hotnews